(Y)in Balans

 

Het Pad van de authentieke vrouw is een unieke ontdekkingsreis van acht sessies waarin o.a. chakrawerk en -yoga, taoïstische oefeningen en sjamanistische healing samenkomen. Dit is de body, mind & soul cursus speciaal voor de vrouw met aandacht voor alle facetten van haar gezondheid.

 

Wil je jouw persoonlijke balans (her)vinden? Echt weer thuis zijn in je lijf, je mind, je emoties, je energie? Wil je bewust(er) in je eigen kracht staan? Kom dan (opnieuw) kennismaken met je (Yin)flow. Je leert (meer) te vertrouwen op de kracht van Moeder Aarde dat je ondersteunt, doet herstellen en opbloeien. Je verbindt je met je lichaam en energie zodat je thuiskomt in de essentie van jezelf. Ervaar zelf de diepe ontspanning en bewustwording in een cirkel van medevrouwen, hier komen we samen in een prettige sfeer van rust, verzachting en herstel.

  • (Y)in Balans: op zaterdag. Data: verwacht najaar 2023. N.B.: De verdiepende opzet maakt dat de cursus voor jou bedoeld is als je al meer ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling en met name in lichaams- en energiewerk. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Investering in jezelf: € 888,- (onder voorbehoud) Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Locatie: Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00/17.30 uur. Womb- & Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.
  • Het Pad van de authentieke vrouw omvat acht bijeenkomsten bestaande uit o.a.: chakrawerk en -yoga evenals sjamanistische healing voor alle chakra's, chakrapsychologie, taoïstische oefeningen en gerichte coaching tijdens de sessies en online (incl. reflectie opdrachten om voor te bereiden en te verdiepen).

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en om te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Wil je meer informatie, ontdekken wat (Y)in Balans voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

Het Pad van de authentieke vrouw past bij je als:

 

  • Je met liefde voor jezelf dit verdiepende ontwikkelpad stap voor stap wilt begaan.

  • Je wilt investeren in een meer gebalanceerde JIJ.

  • Je jouw eigen (beperkende) patronen vanuit mededogen bewust in de ogen wilt kijken en healing wenst te geven.

  • Je nu bewuste aandacht aan jezelf wilt geven.

  • Je werkelijk (bewuster) wilt luisteren naar wat je lichaam, mind en energie je willen zeggen.