Rite van de Baarmoeder

 

Womb Rite (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Voor deze inwijding sta ik als Womb Keeper officieel geregistreerd op: theriteofthewomb.com

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en om te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.

 

Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder:

  • Inwijding juni: zaterdag 17 juni a.s. (nieuwe maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, er is nog 1 plek vrij. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 10 juni a.s. via het contactformulier.

  • Inwijding september: zaterdag 2 september a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 26 augustus a.s. via het contactformulier.

  • Inwijding oktober: zaterdag 28 oktober a.s. (volle maan en -verduistering). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 21 oktober a.s. via het contactformulier.

  • De Rite van de Baarmoeder groepssessie omvat: 1x de rite en een handout (dit is zonder ervaringssessie!).

 

Liever individueel?

  • Wil je liever de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1 sessie ontvangen? Tijdens de individuele-sessie-op-maat is er ruimte voor wat écht nodig is voor je persoonlijk proces. De inwijding geef ik op dinsdag- e/o vrijdagmiddag op afspraak. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 4 - 4,5 uur. Investering in jezelf: € 240,- (incl. 1x de rite, 1x vrouwen- óf mannenlijnopstelling, begeleiding op maat en handout, zonder ervaringsessie).

  • Heb je extra tijd nodig tijdens deze sessie?: per 30 minuten betaal je € 30,- extra, bovenop de basisprijs. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier. Wil je meer ontdekken over de opzet van een individuele inwijding? Lees hier dan verder.

 

Wil je de Rite van de Baarmoeder zelf (leren) doorgeven?

  • Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen en wil je het zelf ook graag doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je duidelijk het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt ook duidelijk een verdere verdieping van je eigen inwijding. Bijdrage: € 60,00 p.p.

 

Wil je als man deze inwijding ontvangen? Dat kan.

  • Wil je als man de Rite van de Baarmoeder ontvangen? Ongemerkt en onbedoeld kun je in de baarmoeder (via de navelstreng) spanningen en energieën meekrijgen die een uitwerking kunnen hebben op jouw gevoel van thuis-zijn. Ervaar je terugkerende patronen die je lijken af te remmen om écht aanwezig te zijn in je eigen leven, gevoelens e/o intuïtie? Voel jij je vast zitten in een keurslijf die niet als eigen aanvoelt? Wil je de rem eraf halen en meer flow in je leven creëren? Dan kan de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1-sessie voor jou van toepassing zijn. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Heb je interesse? Ik creëer een veilige ruimte voor healing en ik nodig je uit om vrijblijvend en respectvol te informeren naar de mogelijkheden. Aanmelden en meer info: s.v.p. via het contactformulier.

 

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

 

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd, deze vrouwenlijn hebben ons het geschenk gegeven van de 13de rite van Munay Ki. Hierdoor ervaren we dat het tijd is, dat wij ons gaan her-inneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.'

 

De vrouwelijke spirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid. De Rite van de Baarmoeder is een geschenk aan jezelf, aan elkaar en geeft een reiniging wereldwijd. De inwijding is zeer krachtig en brengt in zachtheid jouw schoot/ buik van creatie terug naar een natuurlijke balans waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen.

 

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Of we hebben een trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Het moment is aangebroken dat elke vrouw (en man) zich weer mag herinneren wie zij/ hij in werkelijk is; de vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde, de man als beschermer en krijger. Zo komt een ieder terug bij haar/ zijn natuurlijke, authentieke kracht.

 

De Womb Rite vormt tegelijkertijd een healing en een zegening, het activeert jouw vrouwelijke energie en - kracht. Het is een wedergeboorte van jouw sterke, liefdevolle essentie van (vrouw-) zijn. Vrouwen (en mannen) kunnen zo trauma's, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt transformeren.