Rite van de Baarmoeder

De Womb Rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki inwijding genoemd. Deze rite van de Munay Ki staat los van andere Munay Ki initiaties. Daardoor kan je de Rite los daarvan ontvangen. Het getal 13, staat voor de 13 manen, die in één jaar voorkomen (en het aantal cycli die een vrouw doorloopt).

De inwijding is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de Womb Keeper(s) naar jou. De Rite van de Baarmoeder brengt met zachtheid jouw schoot (of buik) van creatie terug in natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen.

Een healing en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw (vrouw-/man-/mens-) zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij of hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatiekracht.

 

Wil je (verder) in verbinding komen met je eigen essentie door op een andere manier (opnieuw) kennis te maken met je energie?

Kom je onderdompelen in de koesterende flow van de Divine Feminine tijdens de sjamanistische Womb Rite/ Womb Healing. Het goddelijk vrouwelijke is als water, ze stroomt in ons allemaal. Ze reinigt, heelt en ondersteunt, ze is onlosmakelijk verbonden met onze basis zowel voor vrouwen, als voor mannen.

  • Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden zodat er altijd een vorm is dat het beste bij je past:

  • Groepsinwijding juni: zaterdag 8 juni a.s. (nieuwe maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen? € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 1 juni a.s. via het contactformulier. Volgende groepsinwijding: zaterdag 14 september a.s. (volle maan & -verduistering).

  • De Rite van de Baarmoeder groepssessie omvat: 1x de rite en een hand-out, dit is zonder ervaringssessie. In de vrouwencirkel eren we samen de vrouwelijke kracht: we omarmen haar en bieden haar een veilige ruimte om haar diep helend werk te doen.

  • Wil je liever de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1 sessie ontvangen? Tijdens de individuele-sessie-op-maat is er ruimte voor wat écht nodig is voor je persoonlijk proces.  Locatie: Waldeck Den Haag. Duur: 4 - 4,5 uur. Investering in jezelf: € 240,- (incl. 1x de rite, 1x voorouderlijn opstelling, begeleiding op maat en hand-out, dit is zonder ervaringsessie.

  • Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen en wil je het zelf ook graag doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen. Tijdens de sessie ervaar je duidelijk het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt ook duidelijk een verdere verdieping van je eigen inwijding. Deze sessie is alleen voor vrouwen bestemd. Deelnemers: 2 - 4 vrouwen. Bijdrage: € 60,00 p.p.

  • Wil je als man de Womb Rite ontvangen? Dat kan, neem een kijkje bij de Munay-Ki, de complete serie inwijdingen omvat voortaan ook de Rite van de Baarmoeder.

  • Oriëntatie: Voorafgaand aan deelname hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende workshop is. Indien een ander advies beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

  • Voor deze inwijding sta ik als Womb Keeper officieel geregistreerd op: theriteofthewomb.com

 

Wil je de Womb Rite samen met de andere Munay-Ki inwijdingen ontvangen?

  • Basisclass op zaterdag 3 augustus, 31 augustus, 28 september en 26 oktober a.s. Deelnemers: 3 - 4 personen. Deze groep is bestemd voor vrouwen én mannen. Tijd: 10.30 - 15.00/ uiterlijk 15.30 uur. Earth- & Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 444,- incl. 4 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. inleidende opdrachten plus een uitgebreide hand-out. Dit is zonder ervaringssessie. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 27 juli a.s. via het contactformulier.