Rite van de Baarmoeder

 

De Womb Rite is gebaseerd op een inwijding die haar oorsprong vindt bij de junglesjamanen (de Shipopostam) in het Amazonegebied en is, door Marcella Lobos (vrouw van Alberto Villoldo) in de wereld gebracht middels een intense lineage van krachtige vrouwen. Voor deze inwijding sta ik als Womb Keeper officieel geregistreerd op: theriteofthewomb.com

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en om te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is.

 

Voorheen werd de initiatie ook de 13e Munay-Ki rite genoemd vanwege de 13 maanstonden van de vrouw in één jaar. Recent is de Rite van de Baarmoeder als 10e inwijding toegevoegd aan de basis Munay-Ki rites. Vanaf 2024 zal de Womb Rite in de praktijk zowel in combinatie met de overige initiaties, als apart (in groeps- en individuele sessies) worden aangeboden.

 

Data groepssessies voor de Rite van de Baarmoeder:

  • Inwijding januari: zaterdag 27 januari a.s. (volle maan). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 20 januari a.s. via het contactformulier.

  • Inwijding januari: zaterdag 23 maart a.s. (volle maan en -verduistering). Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Bijdrage: € 60,- Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen?: € 45,- Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 16 maart a.s. via het contactformulier.

  • De Rite van de Baarmoeder groepssessie omvat: 1x de rite en een handout (dit is zonder ervaringssessie!).

 

Data groepssessies voor de Munay-Ki incl. Rite van de Baarmoeder:

  • Inwijding februari: zaterdag 3 februari, 2 maart, 30 maart en 20 april. Deelnemers: 3 - 4 personen. Deze groep is bestemt voor vrouwen én mannen. Tijd: 11.00 - 15.30/ uiterlijk 16.00 uur. Earth- & Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 444,- incl. 4 sessies, 10 inwijdingen (incl. de Womb Rite), inwijdingssteen, coaching zowel ter plekke en online m.b.v. inleidende opdrachten plus een uitgebreide handout. Dit is zonder ervaringssessie. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 27 januari a.s. via het contactformulier.

 

Rite van de Baarmoeder liever individueel?

  • Wil je liever de Rite van de Baarmoeder in een 1-op-1 sessie ontvangen (zonder Munay-Ki inwijdingen)? Tijdens de individuele-sessie-op-maat is er ruimte voor wat écht nodig is voor je persoonlijk proces. De inwijding geef ik op dinsdag- e/o vrijdag op afspraak. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 4 - 4,5 uur. Investering in jezelf: € 240,- (incl. 1x de rite, 1x voorouderlijn opstelling, begeleiding op maat en handout, zonder ervaringsessie).

  • Heb je extra tijd nodig tijdens deze sessie?: per 30 minuten betaal je € 30,- extra, bovenop de basisprijs. Womb Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier. Wil je meer ontdekken over de opzet van een individuele inwijding? Lees hier dan verder.

 

Wil je de Rite van de Baarmoeder zelf (leren) doorgeven?

  • Heb je de inwijding eerder bij mij ontvangen en wil je het zelf ook graag doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je duidelijk het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt ook duidelijk een verdere verdieping van je eigen inwijding. Bijdrage: € 60,00 p.p.

 

Wil je als man deze inwijding ontvangen? Dat kan.

  • Wil je als man de Rite van de Baarmoeder ontvangen (zonder Munay-Ki inwijdingen)? Ongemerkt en onbedoeld kun je in de baarmoeder (via de navelstreng) spanningen en energieën meekrijgen die een uitwerking kunnen hebben op jouw gevoel van thuis-zijn. Ervaar je terugkerende patronen die je lijken af te remmen om écht aanwezig te zijn in je eigen leven, gevoelens e/o intuïtie? Voel jij je vast zitten in een keurslijf die niet als eigen aanvoelt? Wil je de rem eraf halen en meer flow in je leven creëren? Tijdens de individuele-sessie-op-maat is er ruimte voor wat écht nodig is voor je persoonlijk proces. De inwijding geef ik op dinsdag- e/o vrijdag op afspraak. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 4 - 4,5 uur. Investering in jezelf: € 240,- (incl. 1x de rite, 1x voorouderlijn opstelling, begeleiding op maat). Heb je interesse? Ik creëer een veilige ruimte voor healing en ik nodig je uit om vrijblijvend en respectvol te informeren naar de mogelijkheden. Aanmelden en meer info: s.v.p. via het contactformulier.

 

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

 

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd, deze vrouwenlijn hebben ons het geschenk gegeven van de Rite of the Womb van de Munay-Ki. Hierdoor ervaren we dat het tijd is, dat wij ons gaan her-inneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst, pijn of trauma in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.'

 

De vrouwelijke spirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid. De Rite van de Baarmoeder is een geschenk aan jezelf, aan elkaar en geeft een reiniging wereldwijd. De inwijding is zeer krachtig en brengt in zachtheid jouw schoot/ buik van creatie terug naar een natuurlijke balans waardoor jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen.

 

De collectieve vrouwelijke energie is, in de patriachale samenleving, eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Of we hebben een trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Het moment is aangebroken dat elke vrouw (en man) zich weer mag herinneren wie zij/ hij in werkelijk is; de vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde, de man als beschermer en krijger. Zo komt een ieder terug bij haar/ zijn natuurlijke, authentieke kracht.

 

De Womb Rite vormt tegelijkertijd een healing en een zegening, het activeert jouw vrouwelijke energie en vitale levenskracht. Het is een wedergeboorte van je sterke, liefdevolle essentie van zijn. Vrouwen (en mannen) kunnen op deze manier trauma's, pijn en angst die in de baarmoeder c.q. buik ligt opgeslagen transformeren.