Prenatale Healing

Een Prenatale Healing is een individuele energetische opstelling waarin je teruggaat naar het moment vóór de conceptie tot vlak na de geboorte en alles dat er tussenin zit. In een veilige bedding doorloop je stap voor stap dit prachtige proces van liefdevolle healing en verhelderende inzichten.

De emoties, gedachten en ervaringen die een moeder ervaart tijdens eerste duizend dagen van je leven (dit is inclusief de periode in de baarmoeder) kunnen een diepe invloed hebben doordat de energie ervan nameijk in je celgeheugen wordt opgeslagen. Hierdoor kun je (ongemerkt en onbedoeld) patronen, gedragingen en pijnstukken overnemen die niet per definitie bij je horen of van jou zijn. Deze opgeslagen energie kan zich later dan op een bepaalde manier manifesteren in je energie, in je lichaam e/o in je leven. Een energie die je wellicht als 'vreemd' of als 'niet-eigen' kan ervaren.

Met behulp van een prenatale healing wordt op de verschillende lagen healing gegeven. Allereerst krijg je inzicht in de ervaringen die je mogelijk als bevreemdend hebt ervaren. Zowel de eigen beperkende- als de overgenomen (energie)patronen worden met respect, vanuit healing en vergeving omgezet naar een opbouwende/ ondersteunende energie waarna je terugstapt in de kracht van je eigen leven.

 

Oriëntatie: Voorafgaand aan de afspraak hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of dit de best bij jou passende behandeling is. Indien een andere behandeling nu beter van toepassing is, dan zal ik dit eerlijk aangeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.