Even voorstellen

 

Tao Touch is de natuurgeneeskundige praktijk van Jacqueline van Mierlo. Zij werkt hier als gecertificeerd shiatsu therapeut, intuïtieve coach, womb- & earth keeper. In 2006 heeft zij haar diploma voor shiatsu therapie behaald aan de Nederlandse School van Klassieke Shiatsu in Den Haag o.l.v. sensei Alan Nash en sensei Yushi Kawada. Ze volgt regelmatig allerlei (bij)scholing om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden, verder te verbreden of te verdiepen. Naast de praktijk werkt ze parttime in de reguliere gezondheidszorg en brengt zo de ervaring van twee werelden samen.

 

Tijdens een behandeling e/o workshop word je in contact gebracht met je diepste kern van waaruit je kunt herstellen. Jacqueline biedt, met haar manier van werken, je precies de gerichte ondersteuning die jij nodig hebt zodat je vanuit eigen kracht terugkeert naar een stabiele(re) gezondheid op alle niveau's. Ze maakt hiervoor o.a. gebruik van technieken vanuit de traditionele oosterse geneeskunde en - diagnostiek, lichaamsgerichte therapie, sjamanistische inwijdingen en energetische opstellingen. De kennis vanuit de reguliere zorg combineert zij, binnen de praktijk, met de wijsheid en methodes vanuit holistische tradities. Jacqueline heeft een brede ervaring en interesse in het gehele spectrum van body, mind en soul, met extra aandacht voor de gezondheid van de vrouw.

 

Naast haar expertise als shiatsu therapeut, coach en healer, ligt haar kracht in een aandachtige begeleiding door middel van een persoonlijke-sessie-op-maat. Je ontvangt hiermee een behandelvorm die écht op jou is afgestemd. Ook maakt ze zaken meer inzichtelijk zodat je zelf duidelijk kunt ervaren hoe je lichaam en geest met elkaar verbonden zijn waardoor de dingen die je beperken meer helder worden. Hierin ervaar je een prettige doortastendheid dat op z’n tijd wordt gecombineerd met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

 

Wil je nader kennismaken met één van de behandelingen, een Soul Healing, wellicht een individuele Rite van de Baarmoeder of kies je één van de  inspirerende workshops? Dat kan! Met behulp van het contactformulier kun jij je aanmelden. Wil je weten wat Tao Touch voor jou persoonlijk kan betekenen of heb je vragen? Stel ze gerust, Jacqueline informeert je graag verder.