Munay-Ki

 

Het Pad van Vuur is gebaseerd op transformerende rites (energieoverdrachten/ inwijdingen) die hun oorsprong hebben bij de Inca sjamanen – de Q’ueros. Munay-Ki is jouw uitnodiging om je te ontwikkelen naar totaal potentieel, zowel op energetisch, emotioneel, mentaal als lichamelijk niveau. Het is een uitnodiging om op pad te gaan in, zoals de Q'ueros het noemen, jouw heldenreis. De oude Inca wijsheden en ceremonies zullen je helpen om de inzichten en datgene je ontvangt te versterken in je persoonlijke groei.

 

De essentie van de negen sjamanistische inwijdingen van de Munay-Ki wordt helder gevat in de woorden:

 

'De aarde is onze Moeder.

Wat met de aarde gebeurt, valt ook de zonen en dochters van de aarde toe.

Dit weten we. Alle dingen zijn onlosmakelijk verbonden.

De mensheid heeft het web van leven niet gesponnen.

We zijn slechts een draad binnen het geheel.

Ongeacht wat we in het web aanrichten, doen we ook onszelf aan.'

 

Chief Seattle

 

Draag je bijgaande tekst een warm hart toe? (Her)ontdek jouw verbinding want jij bent de link. Met ingang van 13 mei a.s. wordt de Munay-Ki basis gegeven en is met name puur voor jezelf bedoeld ter ondersteuning van je eigen transformatieproces of als opfriscursus als je al eerder (bij mij of iemand anders) de inwijdingen hebt ontvangen. Dit Pad van Vuur is met recht een krachtige sjamanistische reis te noemen en bestaat uit totaal drie bijeenkomsten waarin iedere keer 3 inwijdingen worden doorgegeven.

  • Munay-Ki basis: nieuwe data volgt binnenkort. Deelnemers: 2 - 4 personen. Tijd: 11.00 - 15.30/ uiterlijk 16.00 uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Investering in jezelf: € 333,- incl. 3 sessies, 9 inwijdingen, inwijdingssteen, coaching/ begeleiding ter plekke en online plus een uitgebreide handout Dit is zonder ervaringssessie. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. via het contactformulier.

  • Wil je de inwijdingen van de Munay-Ki later zelf gaan doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt daarbij ook een verdere verdieping van je eigen inwijding. Bijdrage: € 60,00 p.p. per sessie.

 

Liever individueel?

  • Wil je de Munay-Ki liever individueel ontvangen en/of heb je behoefte om verder de diepte in te gaan met een meer persoonlijke coaching? Het is ook mogelijk om de Munay-Ki in een 1-op-1-sessie te ontvangen. Je krijgt de negen rites dan met een gerichte coaching en begeleiding op maat. De sessies vinden plaats in de praktijk in Den Haag. Meer info en prijsopgave: via het contactformulier.

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Wil je meer informatie, ontdekken wat Munay-Ki voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

Sinds 2009 geef ik zelf de Munay-Ki rites, je kunt de inwijdingen met recht een diep helingsproces noemen, die vooral in stilte en liefdevol verloopt. Het is een cadeau aan jezelf, één voor het leven. De ontvangst van de rites start en/ of versterkt het proces om zo volledig te komen tot wie je werkelijk bent.

 

De uitwerking van Munay-Ki zal zich vertalen naar alle aspecten van het dagelijkse leven: in het werk, relatie, vrienden, gezin etc. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn waardoor je meer energie ervaart, waardoor je met vreugde door het leven gaat.

 

Herkomst Munay-Ki:

 

Al duizenden jaren lang voeren mensen over de hele aarde rituelen en initiaties uit. De initiaties van de Munay-Ki zijn gebaseerd op de inwijdingspraktijken van de Inca sjamanen en van de volkeren en culturen uit de pre-Incatijd van de Andes en de Amazone.

 

Ze worden gepresenteerd op de manier zoals ik ze van mijn mentors heb geleerd, helemaal gewist van de sporen van de culturen waar ze vandaan komen. Dit heb ik gedaan uit respect voor de inheemse tradities en om het idee te voorkomen dat Westerlingen traditionele sjamanen of Indianen kunnen worden.

 

Ik bied deze initiaties aan met volle permissie van mijn mentor Don Manuel Quispe, die de laatste grote sjamaan was van de Q'ero Inca Natie. Elke fout of afwijking in haar presentatie is absoluut van mij afkomstig.

 

Deze initiaties zijn niet alleen inwijdingsfasen, maar waarschijnlijk stappen in de evolutie van de mensheid. Terwijl naties vechten voor een stukje grond en oorlogen voeren over een land, moeten wij de wijsheid vinden om vrede te creëren voor alle mensen. Terwijl onze ruimtetelescopen ons beelden laten zien van een immens en onmetelijk Universum, moeten we een menselijk verhaal vinden dat de sterren insluit. En terwijl ons vermogen om de wereld te vernietigen alleen maar groter wordt, worden we geroepen om op te staan en de taak op ons te nemen van het hoederschap over (en voor) alle schepping.

 

In essentie, gaan de initiaties over Hoederschap, je krijgt ze niet als prijs voor een fantastisch ego of als erkenning van welke prestatie dan ook, en ze maken iemand ook niet tot iemand heel speciaal. Integendeel, ze maken iemand op een unieke manier onbelangrijk. Want alleen dan kun je, vanuit een non-ego houding, waarachtig echt tot dienst zijn.

 

Tijdens hun bezoeken werd er door de Inca's nadrukkelijk op gewezen dat de initiaties niet voor ons individueel bedoeld zijn, maar dat ze er zijn om met anderen te delen. Ik heb ervaren dat ze niet zullen opbloeien, mits wij ze op onze beurt weer met veel Munay, met veel liefde, doorgeven aan anderen.

 

Alberto Villoldo (van de Munay-ki.org-site)