Agenda

  • 27 januari: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de bespiegelende karakter van de volle maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 20 januari a.s. via het contactformulier.

  • 3 februari: Munay-Ki basisserie is het Pad van Vuur bestaande uit vier sessies waarin de tien sjamanistische inwijdingen centraal staan (incl. de Rite van de Baarmoeder). Wil je bewust(er) in je eigen kracht staan, vooral nu, in een wereld vol beweging? Reis dan mee op dit krachtig transformerend pad. Deelnemers: 2 - 4 personen. Data: zaterdag 3 februari, 2 maart, 30 maart en 20 april. Tijd: 11.00 - 15.30/ 16.00 uur. Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Aanmelden: s.v.p. voor 27 januari a.s. via het contactformulier.

  • 23 maart: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de bespiegelende karakter van de volle maan en -verduistering. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 16 maart a.s. via het contactformulier.

Is dit interessant voor jou?