Agenda

  • 17 juni: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de bespiegelende karakter van de maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen, er is nog 1 plek vrij. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 10 juni a.s. via het contactformulier.
  • 2 september: Rite van de Baarmoeder (alleen voor vrouwen). Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn met de bespiegelende karakter van de maan. Deelnemers: 3 - 4 vrouwen. Tijd: 12.00 - 17.00 uur. Womb Keeper(s): Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 26 augustus a.s. via het contactformulier.
  • 7 oktober: AardeGodin - het Pad van Hemel & Aarde is een unieke cursus voor vrouwen bestaande uit zes sessies waarin o.a. de sjamanistische inwijdingen van de Munay-Ki en de Rite van de Baarmoeder centraal zullen staan. Wil je bewust(er) in je eigen kracht staan, vooral nu, in een wereld vol beweging? Reis dan mee op dit prachtige pad vol ontdekking en verbinding. Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. Data: op zaterdag 7 oktober, 4 november, 25 november, 16 december, 6 januari en 3 februari a.s. Tijd: 12.00 - 17.00/ 17.30 uur. Womb- & Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 30 september a.s. via het contactformulier.

Graag je aandacht voor...