AardeGodin

 

Het Pad van Hemel & Aarde is een unieke cursus voor vrouwen waarin tijdens zes sessies o.a. de sjamanistische inwijdingen van de Munay-Ki en de Rite van de Baarmoeder centraal zullen staan. Wil je (terug) naar je eigen kern, met je wortels stevig in de aarde én je hoofd helder tussen de sterren? Wil je bewust(er) in je eigen kracht staan, vooral nu, in een wereld vol beweging? Reis dan mee op dit prachtige pad vol ontdekking want JIJ bent de verbindende schakel tussen Hemel & Aarde.

 

Dit is puur thuiskomen bij jezelf, je innerlijke natuur en de wereld om je heen. Ervaar hier zelf de diep voedende ondersteuning vanuit Moeder Aarde en de kosmos. (Her)ontdek (en herstel) je connectie met de voorouderlijk lijn, leef in een (meer) vloeiende verbinding met wat is geweest, met wat nu is en nog zal komen.

  • AardeGodin: start op zaterdag 7 oktober, 4 november, 25 november, 16 december, 6 januari en 3 februari a.s  Deelnemers: 2 - 3 vrouwen. Investering in jezelf: € 666,-  Betaling in termijnen is mogelijk: informeer vooraf vrijblijvend naar de voorwaarden. Locatie: Waldeck Den Haag. Tijd: 12.00 - 17.00/17.30 uur. Womb- & Earth Keeper: Jacqueline van Mierlo. Aanmelden: s.v.p. voor 30 september a.s. via het contactformulier.

  • Het Pad van Hemel & Aarde omvat in totaal zes bijeenkomsten bestaande uit o.a.: 1x inwijding van de Rite van de Baarmoeder, 9 inwijdingen van de Munay-Ki, coaching tijdens de sessies en online (incl. 7 reflectie opdrachten om voor te bereiden en te verdiepen), 1x energetische opstellingsoefening (systemisch werk) aan de hand van een specifiek thema, 1x dank- en healingsoffer. Dit is zonder ervaringssessie.

  • Wil je de inwijdingen van de Munay-Ki e/o Rite van de Baarmoeder later zelf gaan doorgeven? Als je het prettig vindt dan kun je een ervaringssessie aanvragen, dit wordt ingepland bij minimaal 2 aanvragen/ deelneemsters. Tijdens de sessie ervaar je het verschil tussen ontvangen en zelf doorgeven. Je bemerkt daarbij ook een verdere verdieping van je eigen inwijding. Bijdrage: € 60,00 p.p. per sessie (de ervaringssessie van de Munay-Ki en Rite van de Baarmoeder worden los van elkaar gegeven).

 

Oriëntatie: Voorafgaand hebben we eerst een (vrijblijvend) telefonisch oriëntatiegesprek om nader kennis te maken, verdere uitleg te geven en om te ontdekken of dit momenteel het beste bij je past of dat er eventueel toch een ander advies nodig is. Wil je meer informatie, ontdekken wat Lotus van Licht voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.

 

Het Pad van Hemel & Aarde

past bij je als:

 

  • Je met liefde voor jezelf dit ontwikkelpad wilt begaan.

  • Je jouw eigen (beperkende) patronen alsook die van de vrouwen (en mannen) die je zijn voorgegaan vanuit mededogen in de ogen wilt kijken en healing wenst te geven aan een ieder (7 generaties ervoor, 7 generaties erna).

  • Je oude angst en pijn wilt transformeren naar eigen kracht.

  • Jij stevig(er) in eigen kracht wilt (blijven) staan in een wereld die vol in beweging is.

  • Je met zachte focus (opnieuw) kennis wilt maken met het helend vuur van je baarmoeder (ook als je geen baarmoeder meer hebt).

  • Je werkelijk wilt investeren in een meer ontspannen en verbonden JIJ.